Welkom

De masters zijn zwemmers die de leeftijd voor deelname aan de Olympische Spelen al wat voorbij zijn, maar toch nog graag (wedstrijden) zwemmen en als dit niet zo goed meer lukt, gewoon genieten van het zwemmen op zich.

 Geen enkele uitdaging wordt uit de weg gegaan. 

In de zomerperiode wordt deelgenomen aan de open-water zwemwedstrijden en in het najaar, indien kandidaten, trachten we de medailles weg te rijven op het Belgisch kampioenschap voor masters.

 Maar presteren op hoog niveau is niet noodzakelijk. Wie in zijn jeugd nooit een goed zwemmer is geweest kan hier de achterstand ophalen. Wie 1000 meter uitzwemt beleeft een kick, geloof ons. We trainen de 4 verschillende zwemstijlen : vlinderslag, rugslag, schoolslag en crawl. Ben je enkel geïnteresseerd in crawl ... door de verschillende stijlen te oefenen verbeter je je zwemgevoel en bijgevolg je crawl.

 De masters zouden de masters niet zijn, als zij niet regelmatig zouden deelnemen aan tal van nevenactiviteiten zoals Breugeliaanse festiviteiten, fuiven en de rest kan je zelf invullen. Initiatieven zijn altijd welkom.

Neem met ons contact op: zwemmastersmechelen@gmail.com

Voor info over de activiteiten van de masters zie Zwemmen bij de masters